PetSafe Teach & Treat Remote Reward Trainer

Fjärrstyrd belöningsmaskin med fjärrkontroll
2 239,00 kr
I lager
SKU
31537
Leverans: 6 - 7 dagar
Treat & Train Remote Reward Dog Trainer är en fjärrstyrd belöningsmaskin där du kan belöna hunden på avstånd med hjälp av en fjärrkontroll och en godisautomat.

Godisautomaten dirigerar du med en fjärrkontroll som räcker upp till 27,5 meter, utan hinder i vägen.

Man kan via fjärrkontrollen släppa ut en eller flera godisbitar och varje gång som den skickar ut en godisbit hörs ett ljud. Detta ljudet hjälper hunden att förstå att varje gång de hör det så är det godis på gång. På så vis kan du lära hunden att den t.ex. måste stanna på en viss plats (nära godisautomaten) och blir då belönad efteråt via godisautomaten. Detta kan vara användbart om den behöver stanna på sin plats när t.ex. dörrklockan ringer m.m. Användningsområdet kan vara alltifrån lära hunden stanna på ett ställe, agility eller andra typer av lydnadsövningar.

Teach & Treat Remote Reward Trainer är ett utmärkt verktyg för att hjälpa hundar att lära sig eftersom det gör att husdjursföräldrar snabbt kan belöna sina hundar när de får de beteenden de vill se. Använd Teach & Treat för att utveckla de beteenden du vill ha av din hund, som att sitta, hålla sig lugn och svara på verbala kommandon. Med en knapptryckning på din fjärrkontroll kommer Teach & Treat att dela ut småbitar eller premiumgodis på upp till 27,5 meters avstånd. Du får tillgång till instruktionsvideor som leds av en certifierad tränare som leder dig genom varje steg på vägen, och ser till att du får ut det mesta av dina träningspass. Ditt Teach & Treat-system kommer med en dispenser, fjärrkontroll och ett mål som din hund kan springa till. Enheten är lätt och bärbar och förvandlar varje rum i ditt hus till ett klassrum där din hund kan lära sig nya färdigheter eller vässa gamla. Placera den ovanpå din hunds låda så att du kan släppa godsaker när den beter sig i sitt eget utrymme! Enheten drivs av 4 D-batterier och godsaker dispenseras med en tyst motor, vilket gör att din hund kan fokusera på den positiva förstärkningen Teach & Treat kommer att ge honom.
Mer information
Varumärke PetSafe
Färg Vit/Grå
Batteri 4 x D batteri (ingår ej)
Räckvidd 30 meter
Fler produkter från PetSafe
Copyright © 2024 DjurMaxi