Näta in balkong

 

Näta in balkongenSäkerhetsnät till balkongen
Näta in balkongen, terrassen, fönster eller dörrar utan problem. Vi har flera slitstarka och mjuka kattnät som är enkelt att montera och klippa till i önskad storlek. Nät till balkongen finns att köpa i löpmeter eller i färdiga längder där det medföljer plugg, krokar och fixeringsrep. Med våra balkong nät och balkongstolpar är det enkelt att kattsäkra balkongen utan att borra eller göra åverkan på väggar, golv eller fasaden.

Kattsäkra balkongen
Enligt djurskyddslagen behöver alla balkonger som är mer än 5 meter ovanför marken säkras om en katt har tillgång till balkongen utan tillsyn. Balkongen måste alltså vara försedd med tex nät så att katten inte riskerar att ramla ner och skada sig. Nätet kan även användas för att stänga ute andra djur eller fåglar. Näta in balkongen är även lämpligt för att stoppa problem med fåglar som lägger ägg eller smutsar ner på balkongen eller terrassen.

Nät till balkong eller terrass
Nät till balkongen finns i transparent, svart eller grön färg. Det genomskinliga nätet är tillverkad av färglös och hållbar nylonlina. Transparenta nätet är nästan helt osynligt och mycket diskret och snyggt på de flesta fasader. Svart nät är tillverkad av monofilament lina och är mycket hållbart och slitstarkt. Det svarta balkong nätet håller bra mot de flesta utmaningar och passar bra i de flesta hem som har en balkong som behöver nätas in. Det förstärkta gröna balkongnätet är tillverkad av polyetenlina och är extra hållbart och slitstarkt. Med tunn invävd vajer är det gröna nätet helt rivsäkert och bittåligt, och passar balkonger eller terrasser som behöver extra säkerhet. Näten kan monteras på olika sätt med tex krokar i väggen, fixerings rep eller med balkongstolpar. För att sträcka ut, stabilisera och fixera balkongnät används fixeringsrep mellan fästpunkterna. Alla kattnät kan användas både inomhus och utomhus, och är UV och väderbeständiga.

Näta in balkong utan att borra
För att näta in balkonger eller terrasser utan att borra eller påverka fasaden, är det lämpligt att använda balkongstolpar med teleskopfäste eller klämfäste. Stolparna kan tex monteras på balkongräcket eller mellan golv och tak, för att sedan användas för att fästa nätet i stolparna. Nätet fästes sedan i balkongstolparna med fixeringsrep eller med små buntband. Balkongstolparna är tillverkad av aluminium, vilket är ett rostfritt och mycket hållbart material som håller i många år. Med balkongstolpar är det enkelt att montera ner nätet när du flyttar, och det efterlämnar inga fula hål eller fästen i fasaden.

Olika balkongstolpar
Till balkonger med tak, eller två väggsidor, passar Balkongstolpe Teleskop utmärkt. Teleskopstolparna har justerbar längd och pressas upp mellan två ytor, för att sedan fixeras säkert med skruvlåsning. För balkonger utan tak kan balkongstolparna med Tving eller Klämfäste monteras. Klämman fästes i balkongräcken med tjocklek upp till 3,5 cm. Tvingfäste monteras väggar eller räcken med tjocklek upptill 19,5 cm. Balkongstolparna med tving eller klämfäste har justerbar höjd och en böjd översta del som gör att nätet blir vinklad inåt, vilket ger en extra hållbarhet och säkerhet om balkongen saknar tak. Alla balkongstolpar har justerbar längd och passar därför utmärkt till de flesta balkonger eller terrasser. För stabilt fäste av nätet bör balkongstolpar fixeras med högst 2 meters mellanrum.

Filtrera
Shoppingalternativ
Färg
Visa som Rutnät Lista

6 artiklar

Per sida
Stigande ordning
 1. Slitstarkt säkerhetsnät för balkong
  Trixie Balkongnät Transparent
  fr. 99 kr
 2. Slitstarkt säkerhetsnät för balkong
  Trixie Balkongnät Svart
  fr. 119 kr
 3. Slitstarkt säkerhetsnät med vire för balkong
  Trixie Balkongnät Grön
  fr. 169 kr
Visa som Rutnät Lista

6 artiklar

Per sida
Stigande ordning
© Copyright Trionet AB & DjurMaxi 2024