Adaptil Calm Doftavgivare

Ger avkoppling och trygghet i hemmet

  • Ger hunden trygghet i hemmet
  • Enkelt att använda
  • Täcker en yta upp till ca 70m²
  • Räcker i ca 4 veckor
  • Innehåller: Doftavgivare + lösning 48ml
269 kr
I lager
Art.nr
38414
Leveranstid: 2 - 5 vardagar
Startpaket med doftgivare för vägguttaget och refillflaska med "trygghetsferomoner".

Adaptil Calm är en perfekt lösning för att ge hunden en naturlig trygghet och lugn i nya situationer och oroliga miljöer.

Adaptil Calm innehåller en syntetisk kopia av hundens naturliga feromon D.A.P. som utsöndras i juverområdet på den digivande tiken och förmedlar lugn och trygghet till valparna. Adaptil feromon påverkar valparna så att de vågar undersöka sin omgivning och ger dem en grundtrygghet i mötet med nya och främmande föremål och situationer. Studier visar att också vuxna hundar påverkas på liknande sätt av Adaptil.

Perfekt att använda vid rädsla för höga ljud som åska och fyrverkeri, överdrivet skällande, separationsrelaterade problem, destruktiva beteenden och för att hjälpa valpen anpassa sig till sitt nya hem.

Placera doftavgivaren i ett uttag i det rum som hunden vistas i mest. Det lugnande feromonet avges i luften och räcker i ca 4 veckor. Varje doftavgivare täcker en yta upp till ca 70m² och håller för 6 refiller. Skaffa en ny doftavgivare var 6:e månad, eller efter 6:e refillen, för att säkerställa optimal funktion och effekt.

Doftavgivaren kan också användas som ett komplement till Adaptil Spray när hunden inte gillar att resa.

Adaptil Calm Doftavgivare kan kompletteras med Adaptil Transport Spray på platser där man önskar en mer koncentrerad applikation. Spraya hundens liggplats, korg eller den plats hunden söker sig till.
Mer information
Varumärke Ceva
Volym (ml) 48
Innehåll En doftavgivare + lösning 48 ml.
© Copyright Trionet AB & DjurMaxi 2020