Glacial Termoflaska Matte Green

Termoflaska som håller värme och kyla
Reapris 254,15 kr Ord. 299,00 kr
I lager
SKU
42511
Leverans: 1 - 4 dagar
GLACIAL vattenflaska är tillverkad av rostfritt stål och kan användas till både kalla och varma drycker. Flaskan finns i olika färger och utföranden och är miljövänlig, robust och ett utmärkt alternativ till plastflaskor.

Förutom ett snyggt mönster och färg har GLACIAL-flaskorna en funktionell design. GLACIAL vattenflaska är perfekt att ta med dig på språng. Det kommer inte att läcka, även när du vänder det upp och ner. Isoleringen håller dryckens temperatur – varma drycker hålls varma i 12 timmar och kalla i 24 timmar. Flaskan är godkänd för livsmedel.

• Höjd: 265 mm. Diameter: 70 mm. Kapacitet: 400ml.

• Trippelvägg för maximal isolering

• Håller värme i 12 timmar
Oavsett utomhustemperaturen håller våra flaskor din dryck varm i 12 timmar.

• Håller kyla i 24 timmar
Tack vare vår vakuumisolering håller våra flaskor din dryck kall i upp till 24 timmar!

• Icke-giftig & BPA-fri
Alla våra flaskor är BPA-fria, giftfria och säkra från farliga material

• FDA & LFGB godkänd
Alla flaskor är FDA & LFGB-godkända och säkra att förvara allt från vatten till mat.

• Inget mer engångsplast
För varje såld flaska förhindrar vi att en del av engångsflaskor hamnar i naturen.

GLACIALs samarbete med WWF:
GLACIAL har ett samarbete med WWF som får 1 euro per såld flaska.
I juni 2018 undertecknade GLACIAL ett partnerskap WWF. Tillsammans är de på uppdrag att minska plastkonsumtionen och rädda världshaven.

Skötselråd
Var noga med att ta hand om din GLACIAL-flaska för att den ska hålla länge. Här är några råd om hur du underhåller din flaska och vad du ska undvika. Innan du börjar använda den, skölj flaskan och locket med diskmedel och varmt vatten. Vi rekommenderar inte att tvätta flaskan i diskmaskinen eftersom det kan försämra isoleringsförmågan. Tvätta flaskan med varmt vatten och diskmedel, du kan använda en vanlig diskborste eller skaka den med varmt vatten och diskmedel. Placera inte flaskan i frysen eftersom flaskan är isolerad, du kan inte kyla vattnet på detta sätt, istället placera några isbitar i flaskan om du vill ha kallt vatten. Värm inte flaskan på kaminen eller över öppen låga. Isoleringen i flaskan förhindrar att du värmer vätskan på detta sätt och flaskan kan också skadas under uppvärmningen. Använd inte starka kemikalier som blekmedel eller klor på eller i din flaska eftersom det kan leda till att din flaska börjar rosta.
Mer information
Varumärke Glacial
Färg Grön/Rostfri
Vikt 320 gram
Längd 7,00 cm
Bredd 7,00 cm
Höjd 26,50 cm
Material Rostfri
Modell Matte Green
Fler produkter från Glacial
Copyright © 2024 DjurMaxi