Råttor & Möss

kattleksaksmössKattleksaker möss och råttor
Hos oss hittar du ett brett utbud kattleksaker av populära möss och råttor. De flesta katter älskar utmaningen av att fånga en riktigt härlig mus. Kattleksaksmöss med naturligt utseende stimulerar kattens jaktinstinkt. Leksaksråttor är roliga för katten att jaga, fånga och leka med. Leksaksmöss är lika populära och uppskattade av små kattungar, vuxna katter och seniorkatter.

Kattleksaksmus i olika material
Vi har ett stort utbud av kattmöss och kattråttor i olika material och storlekar. Möss fyllda eller helt klädd i kattmynta strö är riktigt populära för katter som älskar catnip. Möss i korthårig eller långhårig plysch, pälsmus till katt, råttor med klösvänlig sisalrep. Leksaksmöss till katt med fjädersvans, kattmynta, rassel, pip och prassel.

Elektiska kattleksaksmöss
Batteridriven mus som springer över golvet ger den riktigt aktiva katten en spännande utmaning. Klassisk uppdragbar mus - vrid upp musen för att sedan släppa iväg den i full fart. Kattleksaker med microchipljud gör att musen piper när katten leker med den.

Köp leksaksmöss till katter från välkända varumärken hos oss. Med Maxi-Mix kan du blanda kattleksaker valfritt - Tag 3 betala för 2.

Filtrera
Shoppingalternativ
Kategori
Varumärke
Färg
Visa som Rutnät Lista

44 artiklar

Per sida
Stigande ordning
Visa som Rutnät Lista

44 artiklar

Per sida
Stigande ordning
© Copyright Trionet AB & DjurMaxi 2023