Kattleksaker

KattleksakerKattleksaker
Hos DjurMaxi hittar du ett enormt utbud av kattleksaker. Billiga kattleksaker till både stora och små katter, kattungar och äldre katter. Fynda leksaker från välkända varumärken som Trixie, Flamingo, Dogman, Savic, GiGwi, KONG, Nina Ottosson och Petstages. Med Maxi-Mix kan du blanda kattleksaker valfritt - Tag 3 betala för 2. Hos oss hittar du alltid kattleksaker till bästa DjurMaxi pris.

Välja kattleksaker
Alla leksaker som vi säljer håller hög kvalité som är trygga och godkända att använda av katter. Alla katter leker olika, beroende på ålder, ras, storlek och energinivå. Små kattungar älskar ofta fartfyllda jaktlekar med bollar, vippor och plyschmöss, medan vuxna och äldre katter ofta föredrar kattleksaker med kattmynta, sparkleksaker och godisleksaker till katt. Vi har ett brett sortiment med kattvippor, kattbollar, aktivitetsleksaker till katt, godisleksaker till katt, leksaker med kattmynta, catnip leksaker, plyschmöss till katt, laserpekare till katt, katt tunnlar och flera andra roliga och populära leksaker till katter. Leksaker som passar katter i alla åldrar och storlek. Leksaker för både inomhuskatter och utomhuskatter.

Leksaker med kattmynta
Många kattleksaker innehåller kattmynta eller har en härlig doft av catnip som ökar kattens intresse och lek. Kattmynta är en kryddört med en lukt som uppskattas av de flesta katter. Doften av catnip gör många katter euforiska och saliga. Kattmynta stimulerar även katten till lek. Det finns även fler växter och örter förutom den mer välkända kattmyntan som lockar katten till lek. Upptäck även Silvervine, Valerina och Matatabi som många katter älskar!

Varför behöver katter leka?
Alla katter har ett behov att få jaga, smyga, klösa och busa för att må bra. Genom att ge katten aktivitet och stimulans bidrar du till att få en glad och frisk katt. Kattungar och unga katter har ett större behov av stimulans, men alla katter behöver leka, även äldre katter. Genom att leka med din katt stimulerar du den naturliga jaktinstinkten. Leksaker ger katten både fysisk träning och mental stimulans, som båda är lika viktiga för kattens välmående. Om du har en innekatt kan det vara extra viktigt att ge katten lite extra aktivering och leksaker som stimulerar kattens naturliga jaktinstinkt. Leka med katt är roligt, både för dig och katten!

Handla kattleksaker hos DjurMaxi
Alla kattleksaker som vi säljer är godkända att användas av katt. Kattleksaker bör alltid bytas ut regelbundet för att vara hela och säkra. Tänk på att alltid ha uppsikt över din katt när den leker. Lämna aldrig katten utan tillsyn och avbryt leken om leksaken går sönder. Ha gärna flera leksaker i olika material i kattens leksaks samling så blir leken varierande och lika rolig och uppskattad av katten som av dig.

Filtrera
Shoppingalternativ
Kategori
Varumärke
Färg
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-60 av 310

Sida
Per sida
Stigande ordning
  1. Trixie. Matatabi Lekspray. Matatabi lekspray till katt.
    Matatabi Lekspray
    fr. 35 kr
  2. Trixie. Kattvippa Mus. Klassisk vippa med plyschmus.
    Kattvippa Mus
    fr. 35 kr
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-60 av 310

Sida
Per sida
Stigande ordning
© Copyright Trionet AB & DjurMaxi 2023