Hundleksaker

Hundleksaker
Hos DjurMaxi hittar du ett enormt utbud av hundleksaker. Billiga hundleksaker till både stora och små hundar, valpar och äldre hundar. Fynda leksaker i välkända varumärken som Kong, Busy Buddy, Trixie, Dogman, Hyper Pet, PetSafe, Savic, GiGwi, Nina Ottosson och Buster. Alltid till bästa DjurMaxi pris.

Välja leksaker
Leksaker till alla hundar Hundar leker olika, med varierande intensitet och energi. Vi har därför ett brett sortiment med aktivitetsspel, hundbollar, flosstugg, godisleksaker, gummileksaker, latexleksaker, plyschleksaker, utomhusleksaker och valpleksaker. Leksaker som passar hundar i alla åldrar, storlek och energinivå. Välj gärna leksaker efter hundens ålder, aktivitetsnivå, tänkt sysselsättning, samt vart leksaken skall användas.

Varför behöver hundar leka?
Alla hundar har ett behov att få sysselsättning varje dag för att må bra. Genom att ge hunden aktivitet och stimulans bidrar du till att få en glad och frisk hund. Med rätt aktivering motverkar du även risken att hunden utvecklar problembeteenden, blir orolig, rastlös eller nedstämd. Leksaker ger hunden både fysisk träning och mental stimulans, som båda är lika viktiga för hundens välmående.

Olika leksaker
DjurMaxi har ett brett sortiment med hundleksaker. Leksaker som passar alla hundar, i alla åldrar och storlekar. Pipleksaker till hundar är populärt och finns i många olika storlekar, varianter och material. Upptäck spännande leksaker med naturtrogna djurljud som ger leken en extra dimension. Det finns även en hel del helt ljudlösa leksaker. Vi har även en del interaktiva leksaker med ljus eller blinkande lampor väcker leklusten och jaktinstinkten i mörker.
A
ktivitetsspel utmanar kluriga hundar och ger mental stimulans. Bollar ger fysisk träning och är perfekt vid apportlekar och träning. Floss är populära leksaker som är hållbara och skonsamma för tänderna, och är mycket uppskattade vid drag- och kamplekar. Godisleksaker kan fyllas med foder eller godis och aktiverar alla hundar på ett roligt och uppskattat sätt. Gummileksaker har ofta studsande egenskaper, är skonsamma för hundens mun, och rengör tänderna. Tåliga tuggleksaker är ofta tillverkade av TPR gummi. Latexleksaker rekommenderas ofta till valpar. Mjuka plyschleksaker passar de flesta hundar för lugna inomhus lekar. Utomhusleksaker och apportleksaker ger hunden motion och är perfekt för härliga dagar på gården, i skogen, på ängen och på stranden. Valpleksaker är speciellt lämpliga för små hundar och valpar. Lämpliga storlekar, lämpligt material och valpvänliga.

Handla hundleksaker hos DjurMaxi
Alla leksaker som vi säljer håller hög kvalité som är trygga och godkända att använda av hundar. Leksaker bör alltid bytas ut regelbundet för att vara säkra och hygieniska. Vissa leksaker kan diskas i maskin och tvättas med vatten för att förlänga hållbarheten och livslängden. Tänk på att alltid ha uppsikt över din hund när den leker. Lämna aldrig hunden utan tillsyn och avbryt leken om leksaken går sönder. Ha gärna flera leksaker i olika material varianter hundens leksakslåda så blir leken varierande och lika rolig och uppskattad av hunden som av dig.

Filtrera
Shoppingalternativ
Kategori
Varumärke
Färg
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-60 av 476

Sida
Per sida
Stigande ordning
 1. Trixie. Aktivitetskula Snack Ball. Aktiverande godisleksak till hund.
  Aktivitetskula Snack Ball
  fr. 79 kr
 2. Trixie. Hundleksak Jumper Gummi. Härlig hundleksak av naturgummi.
  Hundleksak Jumper Gummi
  fr. 62 kr
 3. Trixie. Snacksorm Grön. Underhåller hunden i timmar.
  Snacksorm
  fr. 80 kr
 4. Trixie. Flossrep 4 knutar. Lång flossleksak med fyra knutar.
  Flossrep 4 knutar
  fr. 44 kr
Visa som Rutnät Lista

Artiklar 1-60 av 476

Sida
Per sida
Stigande ordning
© Copyright Trionet AB & DjurMaxi 2023