Sera Floredepot Växtgödning 2,4kg

En bra grund för grönskade akvarium
Reapris 143,65 kr Ord. 169,00 kr
Ej i lager
SKU
41010
Floredepot innehåller renad sand tillsammans med långtidsverkande gödning. Används under bottengruset i välplanterade akvarier. Ger starkare och större rotsystem som genererar bättre tillväxt och vackra växter.

Växter är en viktig del i akvariemiljön. Förutom deras dekorativa effekt ger de akvariet en struktur och erbjuder djuren gömställen så att en naturlig miljö utan stress uppnås. Dessutom tar de upp föroreningar och näringsämnen för alger från vattnet. En biologisk jämvikt infinner sig snabbare och stabilare i akvarier med en frisk och kraftig växtlighet. Behovet av underhåll reduceras betydligt. Vattnet förblir algfritt och rent.

Sera Floredepot består av en välbalanserad blandning av torv, aktiv pellets och speciellt mineralrik sand som frigör viktiga näringsämnen långvarigt och väldoserat, sällsynta spårelement och tillväxtfrämjande spårämnen. Tillväxtfasen underlättas betydligt och en frisk rotning främjas. De porösa aktiva pelletsen är idealiska som koloniseringsyta för rengöringsbakterier vilket gör att filtereffekten i botten ökar betydligt. P g a den speciella strukturen av sera floredepot luckras bottnen upp varaktigt och områden med risk för förruttnelse motverkas. På så sätt förblir akvariet stabilare, renare och bottenmaterialet behöver inte bytas så ofta.
Mer information
Varumärke Sera
Vikt 2,4 kg
Volym (ml) 2 200,00 kr
Akvarium typ Sötvatten
Fler produkter från Sera
Copyright © 2024 DjurMaxi