Retur & Öppetköp

Här nedan finner du information om ångerrätt, öppet köp och returhantering. För mer köp- och leveransinformation samt fullständiga köpvillkor: https://djurmaxi.se/conditions

Öppet köp och Ångerrätt

Vi vill att du alltid skall vara helt nöjd med alla varor du har beställt. Ångerrätten gäller upp till 14 dagar efter att du har mottagit dina varor. Juli-Augusti (vecka 29-35) har vi förlängd tid för öppet köp 30 dagar. Vissa produkter har ej öppetköp, och vilka varor som berörs av detta hittar du information om i våra fullständiga leverans- och köpvillkor https://djurmaxi.se/conditions

Nybeställning

För att byta eller beställa nya varor i samband med din retur kan du fylla i din order/retursedeln som följer med i paketet. För snabbare hantering av din nybeställning kan du även lägga order via vår webbhandel eller skicka ett e-post till: order@djurmaxi.se.

Returadress

Om du vill skicka någon vara i retur kan du använda vår fraktetikett Ombudsretur. Gäller ej vid hemleverans eller företagspaket.

För att få en returetikett e-postad till dig behöver du kontakta vår returavdelning. Skicka ett e-post med ditt namn och fakturanummer till retur@djurmaxi.se. Vid användning av vår fraktetikett Ombudsretur debiteras avgift på för närvarande från 55kr. Returfrakten baseras på returpaketets vikt och debiteras i efterhand enligt; 1-3 kg 55kr, 3-10 kg 75kr, 10-20kg 95 kr. Returpaket får inte överstiga max volym: 0,214 m3 eller max vikt: 20kg om du använder vår returetikett Ombudsretur. Överstiger paketet max måtten kommer en extra avgift 449kr tas ut för att täcka fraktkostnaden.

Du kan även välja andra alternativ för att återsända varan. Retur skickas till vår returadress: DjurMaxi, Box 650, 80127 GÄVLE.
Vid retur av företagspaket eller paket med fraktsätt som inte godkänner boxadress, kontakta DjurMaxi kundtjänst kundservice@djurmaxi.se för alternativ returadress. Returpaket kan ej skickas till paketombud eller utlämningsställe.

Skicka retur

Gör enligt följande för att returnera någon vara:
1. Beställ returetikett. Kontakta oss inom 14 dagar. Skicka ett e-post till: retur@djurmaxi.se
2. Fyll i retursedeln. Packa dina varor väl i en kartong eller i ett vadderat kuvert.
3. Skriv ut din returetikett "Förbetald Kundretur" och tejpa fast den på ytteremballaget.
4. Lämna in din retur hos ditt paketombud.

När din retur är behandlad och registrerad får du en bekräftelse till din e-post senast 10 vardagar efter att din retur är mottagen av oss. För mer information och fullständiga köpvillkor: https://djurmaxi.se/conditions

Returinformation

Återbetalning för returnerade varor krediteras på din faktura eller återbetalas till ditt konto. När din retur är mottagen och registrerad får du en bekräftelse till din e-post. Returhantering sker normalt inom 10 vardagar efter att din retur är mottagen av oss. Vid användning av vår fraktetikett Ombudsretur debiteras returfrakten i efterhand. Om du returnerar alla varor från samma beställning återbetalas du för frakt och faktureringsavgifter. Återbetalning görs så snart som möjligt efter att din retur är mottagen och senast inom 14 dagar från det att vi mottagit ditt meddelande om att du vill utnyttja din ångerrätt. Notera att vi inte står för kostnaden för returfrakt. För mer köp- och leveransinformation samt fullständiga köpvillkor: https://djurmaxi.se/conditions

Order/retursedel

Här finns retursedeln att skriva ut: PDF ikon Returblankett

Retursedeln är i filformatet pdf och kan öppnas med Adobe Reader. Programet är gratis och används för att öppna och läsa PDF-filer.
Ladda ned den senaste versionen av Adobe Reader: http://get.adobe.com/se/reader/

© Copyright Trionet AB & DjurMaxi 2018