Retur & Öppet köp

Här nedan finner du information om ångerrätt, öppet köp och returhantering. För mer köp- och leveransinformation samt fullständiga köpvillkor: https://djurmaxi.se/conditions

Öppet köp och Ångerrätt

Vecka 45 - 02 har vi längre tid för öppet köp, tom 31 januari 2019.

Vi vill att du alltid skall vara helt nöjd med alla varor du har beställt. Ångerrätten gäller upp till 14 dagar efter att du har mottagit dina varor. Vissa produkter har ej öppetköp, och vilka varor som berörs av detta hittar du information om i våra fullständiga leverans- och köpvillkor https://djurmaxi.se/conditions

Nybeställning

För att byta eller beställa nya varor i samband med din retur kan du fylla i din order/retursedeln som följer med i paketet. För snabbare hantering av din nybeställning kan du även lägga order via vår webbhandel eller skicka ett e-post till: order@djurmaxi.se.

Returadress

Om du vill skicka någon vara i retur kan du använda vår fraktetikett Ombudsretur. Gäller ej vid hemleverans eller företagspaket. För att få en returetikett e-postad till dig behöver du kontakta vår returavdelning. Skicka ett e-post med ditt namn och fakturanummer till retur@djurmaxi.se.

Vid användning av vår fraktetikett Ombudsretur debiteras avgift på för närvarande från 59kr. Returfrakten baseras på returpaketets vikt och debiteras per kolli enligt; 1-3 kg 59kr, 2-5 kg 79kr, 5-10kg 99 kr, 10-20kg 119kr.

Returpaket får inte överstiga max volym: 0,214 m3 eller max vikt: 20kg om du använder vår retur fraktetikett Ombudsretur. Överstiger paketet max måtten kommer en extra avgift 449kr tas ut för att täcka fraktkostnaden.

Du kan även återsända varan med eget fraktsätt. Retur skickas till vår returadress: DjurMaxi, Fältskärsleden 10, 80280 Gävle. Vi rekommenderar att paketet skickas med vår fraktetikett eller som spårningsbart företagspaket. Om retur skickas som brev tänk på att det inte får vara för tjockt, max ca 3 cm, för att kunna delas ut i brevlåda. Kontakta PostNord för mer info. Returpaket kan ej skickas till paketombud eller utlämningsställe.

Skicka retur

Gör enligt följande för att returnera någon vara:
1. Beställ returetikett. Kontakta oss inom 14 dagar. Skicka ett e-post till: retur@djurmaxi.se
2. Fyll i retursedeln. Packa dina varor väl i en kartong eller i ett vadderat kuvert.
3. Skriv ut din returetikett "Ombudsretur" och tejpa fast den på ytteremballaget.
4. Lämna in din retur hos ditt paketombud.

När din retur är behandlad och registrerad får du en bekräftelse till din e-post senast 10 vardagar efter att din retur är mottagen av oss. För mer information och fullständiga köpvillkor: https://djurmaxi.se/conditions

Returinformation

Har du redan betalat för det du returnerat kommer Klarna kontakta dig för återbetalning. Om du istället har beställt mot Klarna faktura eller delbetalning, vänligen kontakta Klarna och meddela att du skickat retur. De kan då pausa din faktura i väntan på att din retur registreras.

Om du har några frågor om din faktura kontakta Klarna via e-post på info@klarna.com eller via telefon på 08-120 120 10. Du kan även logga in på Klarnas hemsida: https://app.klarna.com/login för att få en överblick över alla dina köp via Klarna eller förlänga betaltiden.

När din retur är mottagen och registrerad får du en bekräftelse till din e-post. Returhantering sker normalt inom 10 vardagar efter att din retur är mottagen av oss. Vid användning av vår fraktetikett Ombudsretur debiteras returfrakten i efterhand. Återbetalning görs så snart som möjligt efter att din retur är mottagen och senast inom 14 dagar från det att vi mottagit ditt meddelande om att du vill utnyttja din ångerrätt. Notera att vi inte står för kostnaden för returfrakt. För mer köp- och leveransinformation samt fullständiga köpvillkor: https://djurmaxi.se/conditions

Order/retursedel

Här finns retursedeln att skriva ut: PDF ikon Returblankett

Retursedeln är i filformatet pdf och kan öppnas med Adobe Reader. Programet är gratis och används för att öppna och läsa PDF-filer.
Ladda ned den senaste versionen av Adobe Reader: http://get.adobe.com/se/reader/

© Copyright Trionet AB & DjurMaxi 2019