Savic Katt Vattenskål Ergo Cube

Ergonomisk vattenskål till katter
Reapris 339,15 kr Ord. 399,00 kr
Ej i lager
SKU
41859
Ergonomisk, upphöjd foderskål till katt. Ergo Cube är tillverkad av högkvalitativt material och har två halksäkra antislip-lister för extra stabilitet. Kan diskas i maskin.

För att katter ska hålla sig friska måste de kunna äta naturligt. Äldre katter eller katter med artros upplever ofta obehag. Ergo Cube ger kattägare ett ergonomiskt alternativ. Den upphöjda matskålen minskar trycket på smärtsamma leder, vilket resulterar i en bekvämare hållning och en glad katt.

Även för långhåriga katter har Ergo Cube lösningen. Pälsen hänger inte i skålen när man äter. Den ytliga designen på Ergo Cube Food är till och med idealisk för raser med platt nos. När katten äter, rör morrhåren inte kanten på skålen.

Tillverkarens original beskrivning
För att katter ska hålla sig friska måste de kunna dricka naturligt. Äldre katter eller katter med artros upplever ofta obehag. Ergo Cube ger kattägare ett ergonomiskt alternativ. Den upphöjda drickskålen minskar trycket på smärtsamma leder, vilket resulterar i en bekvämare hållning och en glad katt.

Även för långhåriga katter har Ergo Cube lösningen. Pälsen hänger inte i skålen när katten dricker.

Ergo Cube är tillverkad av högkvalitativa material och har 2 halkfria kanter för extra stabilitet och stabilitet. Designen har finjusterats och godkänts av experter på kattbeteende. På så sätt kan vi vara säkra på att designen är effektiv. Och efter användning kan du lägga Ergo Cube direkt i diskmaskinen. Praktiskt för människor och husdjur.
Mer information
Varumärke Savic
Färg Svart/Vit
Volym (ml) 400,00 kr
Längd 22,00 cm
Bredd 22,00 cm
Höjd 16,00 cm
Material Melamin
Fler produkter från Savic
Copyright © 2024 DjurMaxi