Aquael Luftpump Miniboost 100

Luftpump till dekorationer, filter och belysning
Reapris 126,65 kr Ord. 149,00 kr
Ej i lager
SKU
39521
Liten och kraftfull membran luftpump till små och mellanstora akvarium. Justerbart lufttryck och prestanda, kan anpassas efter behov. Låg energiförbrukning. Tar liten plats i kompakt storlek. Ger effektiv luftning, och syresättning till akvariet.

Luftpump rekommenderas till alla sötvattenakvarium, även om det redan är utrustat med ett filter som har luftningsförmåga. En effektiv modern luftpump förbättrar avsevärt syresättningen av vattnet, vilket skapar ännu bättre miljö och livsvillkor för fisk och andra invånare i akvariet. Dessutom förbättrar användningen av en luftpump utseendet på ett akvarium.

Miniboost är en av de minsta tillgängliga membran luftpumparna. Tack vare kontinuerligt justerbar prestanda kan den enkelt anpassas till olika akvariestorlekar. En speciell utformning av membranet gör det särskilt hållbart, så att det kan förbli i drift under lång tid utan att behöva bytas ut. Garanterar perfekt syresättning av vatten i även de mest krävande akvarier.

Luftpump kan anslutas till akvariumtillbehör som har luftanslutning som t ex foderautomater, yngelakvarium, syrestenar och filter pumpar. Akvariedekorationer och dekorationsbelysningar med luftanslutning ger akvariet en dekorativ inredning med ljus, rörelse och bubbel. Ger extra syresättning till vattnet.
Mer information
Varumärke Aquael
Färg Svart
Längd 8,60 cm
Bredd 5,30 cm
Höjd 4,90 cm
Akvarium typ Sötvatten
Effekt 1,8 W
Luftflöde 100 L/H
Modell [115316] MINIBOOST 100
Slangmått Anslutning: 4/6 mm
Tankvolym Upp till 100 liter
Fler produkter från Aquael
Copyright © 2024 DjurMaxi